Calea catre lumea Kumtaş Lojistik Dış Tic.A.Ş.

Sadece kendine değil müşterilerine de değer katan firmayız.

Kumtaş Lojistik Dış Tic.A.Ş ;

Începând cu anul 2003, la formarea unei rețele care operează în România în 2011, cu noul nostru birou de toate tipurile de logistică, zonele de import și export de transport noi vor continua să constituie un loc important.

Din anul de stabilire de transport international, depozitare - servește în zonele de depozitare și de vămuire. În fiecare zi un pic mai progresiv în industria de transport este angajat la deschidere. Necesitate tehnologică, precum și standardele de conduită de afaceri strategice, iar sectorul a condus pentru a vă deplasa continuu. Astăzi, multe organizații remarcabile în țară și în străinătate, în transportul terestru este un partener pe termen lung. Flotă de vehicule de tineri, de înaltă performanță și cea mai recentă tehnologie echipate. Căpitani auto sunt supuse la formarea continuă la locul de muncă.

Este un membru permanent al asociațiilor naționale și internaționale din industrie. De asemenea, cu certificatul de calitate ISO 9001-2008 a serviciilor sunt sub asigurare internaționale de calitate în fiecare etapă. Lider omologul pe termen lung acord de cooperare strategică a Europei, semnat cu compania și au o rețea puternică a fost. În procesul de dezvoltare de la aceleași investiții în sectorul în diferite domenii de servicii, compania noastra a extins rețeaua de servicii este menținută.

Aproape un sfert de secol a culturii corporative și membrii săi sunt absolvenți de universități de elită din țara noastră și în lume. Clienții noștri din țară responsabil pentru țara pe care le deservesc nivel excelent de cei care știu limba pe care o folosesc. Căpitani noastre au toate certificatele din domeniul vehiculelor cu experiență case de personal. Transport rutier internațional, General Depozitare și Depozitare, Import-Export, de vămuire, de distribuție publică internă și de colectare, grele Transport și proiecte speciale oferă servicii în zonele de transport.

Greater success, together, by dude mutual trust, hope to reach ….


Cmr / Sigortası

CMR Sözleşmesi’nden kaynaklanan hukuki sorumluluklarını, poliçede belirtilen şart ve limitler ile teminat altına alır.

Depolama Hizmetleri

Firmamız, müşterilerinin tedarik zinciri boyunca toplam operasyon maliyetlerinin azaltılmasını ve süreçlerinin iyileştirilmesini hedeflemektedir.

Gümrükleme Hizmetleri

Gümrük Mevzuatı ile ilgili kanun ve yönetmelikler dahilinde müşavirlik hizmeti verilmekte ve yasal yukumlulukler hakkında bilgilendirme yapılmaktadır.

made in nuri